mandag den 27. oktober 2014

Hjemmestrik

Jeg elsker hjemmestrik, men kan bare ikke finde ud af det selv. Har fået min kollega til at strikke for mig og i fredags kom hun med de sødeste pusser til Mila. 
Vil så gerne det der strikken, så tror at jeg snart kaster mig ud i en strik for begyndere ; ) 

Hun har også strikket kjole og cardigan til hende. 
7 kommentarer:

 1. Sikke fine ting, hun har strikket til dig. For få år tilbage kunne jeg hverken hækle eller strikke. Først kastede jeg mig over hæklingen og da det først sad i fingrene tænkte jeg, at det ikke kunne passe at jeg ikke kunne strikke. Satte mig ned og gik i gang med det klassiske begynder projekt; et tørklæde. Nu her nogle år senere har jeg strikket bluser og kjoler og huer. Ting jeg aldrig havde troet jeg kunne finde ud af. Så kan klart anbefale at gøre forsøget.
  MVH Rikke

  SvarSlet
 2. Du skal bare kaste dig ud i det. Det er ikke så svært, når man først kommer i gang. Man skal bare ikke lade sig demotivere, hvis der kommer nogle fejl, eller hvis man har misforstået noget. Jeg synes, at der er mange kilder til inspiration og hjælp rundt omkring på nettet.
  Held og lykke med det :)

  SvarSlet
 3. Iiiiiiih, hvor er hun rap til det. Sikke fint det hele:-)
  Du må hoppe på pindene søde A:-)

  SvarSlet
 4. Sorry hvis min kommentar kommer to gange. Det er nogle fine sager du har fået af din kollega. Som jeg sagde til blogtræf så kan du helt sikkert lærer at strikke. Hvis vi mødes igen giver jeg gerne et mini kursus i alle de gode tips og tricks jeg kan. Kh Maja

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder godt Maja. Har fundet en opskrift på et halstørklæde, som jeg snart hopper ud i. Jeg skal bare lære det ; )

   Slet

Tak fordi du læste med og havde lyst til at lægge en kommentar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...