torsdag den 11. april 2013

Gule lommer

I går aftes fik jeg færdig syet en ny nederdel. Brun lækker fløjl og de skønneste gule lommer. Jeg har længe kigget på alle de flotte lommer der bliver produceret rundt i blogland og nu blev det altså min tur til at prøve. Nederdelen er lidt for lang synes jeg, men skidt hun vokser jo hele tiden.
Denne her uge er bare fløjet afsted. Jeg er med til at arrangere en messe her i Hejls og det tager altså meget af min fritid, men hvor er det bare spændende. Vi har i forvejen afholdt 2 messer og det bliver selvfølgelig nemmere og nemmere for hver gang... Plus at man for hver gang ved lige nøjagtig hvad der skal ændres, så man til sidst kan lave den perfekte messe : )


God aften.


8 kommentarer:

 1. Skøn nederdel og det lyder spændende med den messe :)
  KH Lena

  SvarSlet
 2. Den er super fin. Hun passer den snart :-)

  SvarSlet
 3. Den er SKØN! Og spændende med Messe - bliver lidt nysgerrig på hvordan du er kommet til at arbejde med det? Er det kreamesse?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hejsa det er ikke helt krea messe, men en messe for erhvervsdrivende og kræmmere. Jeg er i bestyrelsen i Hejls IF og der har jeg sammen med en anden fået ideen og det er nu den tredje messe vi skal afholde. Denne gang i forbindelse med vores sommerfest, så det skal nok blive godt og helt sikkert hyggeligt. Skal selv have en stand, så jeg skal igang med at masse producere : )

   Slet
 4. Elsker alle dine kreative ting, de er så fine!
  Hvor er dine mærker hvor der står kaktusser på, til de ting du syr, hvor er de fra? :-)
  Knus fra Julia
  www.i-mine-oejne.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Julia.
   Jeg har bestilt dem hos Scannex
   og jeg har valgt lys multifarve, så man får dem i forskellige farver. Mine er også med stryge lim bagpå. Synes det er nemmere at sy dem lige på, når jeg lige stryger dem på først.
   Kh Anja.

   Slet

Tak fordi du læste med og havde lyst til at lægge en kommentar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...