fredag den 25. juli 2014

Ammevenligt tøj ?

Det er jo umuligt at finde smart sommertøj man kan amme i og som skjuler maven bare lidt. Enten ligner det noget der er løgn eller også skal det hives langt op over hovedet, så man sidder i bare underhyler og ammer. 


Symaskinen har derfor været igang og det blev til en Betty nederdel med ekstra bred linning. Den er syet i mørk demin med paspolerede lommer, lidt a la en Mads Nørgaard model : ) 
Her på engvej bliver der hygget igennem. Ivan bygger lidt på udstuen og der bliver gået lidt ture og fisket efter krabber. 12 kommentarer:

 1. Jeg holdt meget af løse skjorter, der kunne knappes ned, når jeg ammede :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Rigtig god ide. Skal da ha fundet en halv lang en i oversize....tak for det gode råd...Ü

   Slet
 2. Åhh ja - ammetøj ;0)

  Alle har deres personlige præferencer for hvad der virker - Jeg har altid været glad for top med en t-shirt ud over, så er det op med blusen og ned med toppen (dejlig diskret), og er det en lang top, så kan den jo agerer nederdel under blusen

  SvarSlet
  Svar
  1. Lige pt virker det med en sommertop, det er bare lige til at hive ned og så er der serveret, men når vi er afsted på besøg osv, er det rart nok at have noget der dækker det øverste af brystet. Tak for rådet...Ü

   Slet
 3. Ammetoppe med tynde stropper fra H&M - Dem har jeg ikke villet være foruden! Super praktiske, ligner en alm top og gode at have under alt + man blotter kun lige det der er nødvendigt ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Dem bruger jeg også her i varmen, men når vi er afsted på tur, synes jeg det er lidt for meget hud jeg viser og der er rigtig mange nysgerrige mænd derude... Er du startet på arb?

   Slet
  2. Hi hi.. ja det kan der være noget om og så er der dem, der er ved at gå til af forlegenhed :) Jeg starter på arbejde på mandag, så jeg nyder den sidste uge i fulde drag.

   Slet
 4. Så flot, jeg havde noget svært ved de der lommer:-) måske du er bedre til at forklar???:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anja. De er ikke så svære at lave. Jeg bruger en vejledning fra Hendes Verden. Prøv at google den. Måske jeg skulle lave en nem DIY her i min barsel... Men spørg endelig hvis du sidder fast i lommen Ü : )

   Slet
  2. Ihhh ja vil meget, meget gerne hvis du laver en diy. kan bedst med billeder, ellers er jeg ikke så god til at forstå det;-)
   Håber du nyder din barsel;-)

   Slet
 5. Sikke et overskud :-) Og kæmpe tillykke med den lille skønling! Var på barselsbesøg i går og moren brugte en stofble der blev sat fat i stroppen og lagt ud over barnet. Det virkede både som amme-dækken og som beskyttelse i skyggen.

  SvarSlet
 6. Hvor er den fin - super anvendelig og de paspolerede lommer giver lige dét der ekstra!

  SvarSlet

Tak fordi du læste med og havde lyst til at lægge en kommentar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...