onsdag den 18. juni 2014

Racer shorts

Et nyt mønster er blevet afprøvet, denne gang er det Kids shorts fra danamadeit.com. Stoffet er fra stof 2000, købt sidste sommer. Når jeg syr kantebåndet på, folder og stryger jeg det på langsiden. Så kan jeg nemlig nemmere styre det og sy det på, på en gang. 


Jeg har syet dem med flat front, så de ikke poser så meget. De kan laves i mange forskellige variationer og næste par skal syes i jersey uden lommer... : ) 13 kommentarer:

 1. Hvor er de fine ;o). Har også forsøgt mig med nogle er ligner lidt fundet via pinterest - de er blandt favoritterne nu. Håber sommervejret holder indtil sommerferien!

  SvarSlet
 2. Øj, de er altså for skønne :)

  SvarSlet
 3. De er mega mega skønne og lækre prikker til din sommertøs

  SvarSlet
 4. Hvor er de bare super fine

  SvarSlet
 5. De er simpelthen bare så skønne og dejligt "sommerlige" :-)

  SvarSlet
 6. Super fede. Stoffet er ret cool til sådanne fine sommerpigeben. Meget lækre. Sjovt, jeg jeg den anden dag tænkte, at jeg kunne sy sådan nogen til min pige. Måske dette mønster jeg skal bruge :-)
  Du laver sådan nogle skønne ting Anja (vi bruger nøglesnoren du har lavet hver dag til postkassenøglen :-D)

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt at i kunne bruge den ; ) Det er et skønt mønster og glæder mig til at få syet flere, men energien er ikke helt i top og kan ikke rigtig nå ind til symaskinen uden at få ondt i ryggen..... ; (

   Slet
 7. Skønne shorts. Bruger du også fast "alm" bomulds kantebånd, når du ser racer shorts eller nederdel i jerseystof? Kh/ MS

  SvarSlet
 8. Hej Anja. Hvor er de fine!! Jeg købte mønsteret den anden dag og er så glad for at se dem "live". Hvordan synes du, at størrelserne er? Når jeg måler, så synes jeg det svinger en del - og jeg har ikke mulighed for at måle på børnene :)
  Jeg håber i øvrigt ikke, at jeg spammer dig - jeg har forsøgt at kommentere 4 gange før, men det vil bare ikke lykkedes på min Ipad.

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har ikke spamet mig søde Marie. Merle er 5,5 år og har syet en størrelse 5 år og den passer perfekt. Var bange for at de blev for brede, med de sidder godt og hun kan bevæge sig i dem ; )

   Slet
  2. Det var godt - både til spam og størrelser! Ja, jeg endte faktisk med at klippe i går - kunne ikke dy mig. Jeg fik en overlocker i går og har klippet og klippet, så jeg nu er klar til at drøne det ene stykke tøj efter det anden igennem maskinen.

   Slet
 9. Hvor er de skønne! Jeg har også lige syet nogle mælkedrengestribede til Mads. Dog ikke med flat front. Men det er da super smart :-)

  SvarSlet

Tak fordi du læste med og havde lyst til at lægge en kommentar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...