tirsdag den 2. oktober 2012

Cafépusletaske


Cafépusletasken er syet af stof fra Husflid og efter denne tutorial fra DIY se her hvordan.
Stryg volumen vlies på yderstoffet, det giver en dejlig fylde og er med til at holde formen på tasken..
Ditte har bestilt tasken og jeg er vildt misundelig... Gul og lilla er en super flot sammensætning.

8 kommentarer:

 1. Bruger du den diy, som du har skrevet her? Jeg synes, dine cafepusletasker ser ud til at være højere end dem i den diy. De ser helt flade ud.
  Kh Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg bruger de mål der hedder ca 35 x 50 Lynlåsen er 35 cm og trekanterne i enderne er 8 x 8
   Det er lidt forskelligt hvor høje jeg laver dem men de er ca 8 cm høje...

   Slet
 2. Er det, fordi du bruger nogle andre mål, end dem i diy'en, at dine bliver høje? Jeg kan ikke helt finde ud af, hvordan de bliver høje, hvis jeg kigger på den diy. De er super smarte de tasker, og jeg vil gerne sy en, hvis jeg kan finde ud af det!

  SvarSlet
  Svar
  1. Diy' er på en flad taske. Hvis den skal være høj altså en boks, så skal man sy alle hjørnerne. Det er svært at forklare. Stjernefrø har lavet en god diy på en boks...

   Slet
  2. Diy' er på en flad taske. Hvis den skal være høj altså en boks, så skal man sy alle hjørnerne. Det er svært at forklare. Stjernefrø har lavet en god diy på en boks...

   Slet
  3. Nåh... Nu tror jeg, at jeg forstår det med hjørnerne. Syr du så der, hvor der er 8 cm, så der bliver en trekant i hjørnet, som man så klipper af?

   Slet
  4. Ja. Jeg sørger for at syningerne er lige ovenpå hinanden og syr så der er 4 cm på hver side at syningen...hvis du forstår. (for at det ikke ser skævt ud) Jeg klipper ikke hjørnet af.

   Slet
  5. Jeg tror, jeg forstår. Du måler 4 cm på hver side af hjørnet, og der hvor de mødes, så der bliver en trekant, der syr du :-)

   Slet

Tak fordi du læste med og havde lyst til at lægge en kommentar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...